RSS
 

Spionaj și thriller marca Monica Ramirez

29 Apr

Născută în București, Monica Ramirez a debutat în Statele Unite ale Americii. A devenit cunoscută în România mai ales pentru seria Alina Marinescu (6 volume). Este absolventă a Belford University din California cu o diplomă de Creative Writing. A devenit membră a Espionage Writers of America, iar după revenirea în România a intrat în Romanian Crime Writers Club, fiind apreciată pentru munca depusă în calitate de editor, scriitoare, traducător și jurnalist.

„Asasin la feminin” este volumul de debut al autoarei în România. Începutul seriei a fost publicat inițial în limba engleză, fiind tradus ulterior în română. Deși majoritatea volumelor publicate de Monica Ramirez au ca temă spionajul, altele aduc în atenție perioade istorice trecute. Nu în ultimul rând sunt și câteva cărți de dezvoltare personală scrise de cunoscuta autoare.

Ultima apariție editorială, „Cealaltă jumătate de vis”, va fi disponibilă în curând la Editura UP și promite „un blestem străvechi, comori misterioase, legende celtice și o iubire atemporală între o muritoare și un spectru prins într-o realitate paralelă…”

Volumele scrise de Monica Ramirez disponibile pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila se regăsesc în catalogul electronic – https://toread.bjbraila.ro/opac și vor putea fi împrumutate când biblioteca își va relua activitatea cu publicul.

Vă reamintim că Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila continuă tradiția, oferind servicii noi, exclusiv online. Pentru că ne dorim să vă aducem în atenție informații corecte, vă propunem o listă de resurse electronice atât în limba română, cât și în engleză, destinate copiilor, tinerilor și adulților: https://www.bjbraila.ro/informatideacasa/

Teodora Soare

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply