RSS
 

Tango Argentinian pentru copii și adolescenți

16 Feb

Începând din 9 martie 2018, vă invităm la Atelierul gratuit de Tango Argentinian, care se va desfășura la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati“ în fiecare vineri, de la ora 17.00. Cursul este coordonat de instructorul Sorin lonescu şi se adresează copiilor și adolescenților care vor să descopere și să se inițieze rapid în secretele tangoului. Tangoul argentinian se dansează astăzi peste tot în lume și reprezintă un dans social plin de emoție, bazat pe noțiuni simple și ușor de înțeles, dar și pe improvizație.

Printre avantajele practicării tangoului argentinian amintim: dezvoltarea abilităților socio-emoționale, îmbunătățirea imaginii corporale, a memoriei, creativității și vitezei de reacție, dezvoltarea capacității de receptare a muzicii și formarea unei culturi muzicale. Nu în ultimul rând, putem spune că este o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber și o modalitate de educație non-formală cu rezultate spectaculoase pentru copii și adolescenți.

Instructorul Sorin lonescu a adus tangoul argentinian la Brăila încă din 2016, fiind decis să planteze semințele unei comunităţii de tango în oraş. Sorin Ionescu s-a format la ”Fabrica de Tango” din București a Luciei Mîrzan și este fondatorul Școlii “Atelieru’ de Tango – Milonga” din Braila.

Înscrierile se fac la sediul bibliotecii, din Piața Poligon, nr. 4, la Punctul de înscriere.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Cursuri

 

Tags:

Leave a Reply