RSS
 

“Tu ce-ai făcut astăzi?”, lansare de carte și muzică folk

14 Jun

Se anunță un weekend mi-nu-nat la Biblioteca Județeană Brăila!

Sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 18.00 vă invităm la un spectacol de muzică folk și poezie susținut de Ovidiu Scridon, cantautor și scriitor. “Tu ce-ai făcut astăzi?” este volumul de poezii pe care autorul îl va lansa cu acest prilej în fața brăilenilor.

Membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR) și al UNART, Ovidiu Scridon a participat la multe evenimente muzicale și a susținut sute de concerte atât în România cât și în străinătate (USA, Italia, UK). A câștigat numeroase premii muzicale, care întregesc un palmares deja bogat, motiv pentru care este invitat frecvent și participă la diverse emisiuni de radio și televiziune.

A publicat două cărți de poezii, “Portretul unui gând”, apărută la Editura Tritonic (martie 2012) și re-editată în 2015 la Alexandria Publishing House și „Tu ce-ai făcut astăzi?” (nov. 2017 – Alexandria Publishing House, prezentată în 101 localități din România). Îi sunt în curs de apariţie volumele de proză „Bucuriile ne sunt la-ndemână” și „Doi ani și șase luni”, precum și cartea de călătorie “Cum am descoperit America”.

Evenimentul se desfășoară în Spațiul Cultural “Dunărea” din parcul bibliotecii.

Moderează: dr. Corina Ciuraru, șef serviciu în cadrul instituției.

Intrarea este liberă, vă așteptăm cu drag!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply