RSS
 

Un altfel de tur al bibliotecii

18 Apr

Programul Școala altfel a prilejuit săptămâna aceasta o sumedenie de activități prin intermediul cărora elevi de toate vârstele de la unitățile de învățământ din oraș au intrat în contact cu Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila.

Miercuri, 17 aprilie 2019, colega noastră bibliotecar Camelia Cherciu a fost ghid pentru elevii clasei a IX-a de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, îndrumați de profesor Daniela Drăgan, care au avut ocazia să intre în toate secțiile bibliotecii și să afle mai multe despre fiecare serviciu și secție în parte.

Un popas aparte a fost la Sala de Lectură unde bibliotecarul secției, Elisaveta Drăghici, le-a explicat ce comori pot găsi la etajul I al clădirii și care sunt beneficiile lor în calitate de utilizatori ai serviciilor oferite de Sala de Lectură.

Alături, la Makerspace, Ștefăniță Alecu, coordonatorul activității, le-a vorbit despre STEM și robotică, iar unul dintre membrii echipei Helix, Mihnea Sofrone le-a prezentat robotul realizat în cadrul acestui serviciu, oferindu-le alături de mentorul echipei, Silviu Gheorghe și o scurtă demonstrație.

Teodora Soare

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply