RSS
 

Valiza cu zâmbete

10 Sep

Activitatea Ariciul pofticios mânâncă sănătos a prilejuit întâlnirea noastră cu tinerii de la S.O.S. AUTISM – BRĂILA în cadrul proiectului european Centrul de educație non-formală pentru persoanele adulte dezavantajate.

Proiectul este finanțat prin programul Erasmus+ al Consiliului European (nr. proiect 2020-1-RO014-078169) și este manageriat de dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul Bibliotecii.

Sub genericul VALIZA CU ZÂMBETE se organizează la bibliotecă diverse ateliere de lucru coordonate de Valentina Chiriac – Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila și Cochirleanu Dumitra – Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Brăila, alături de voluntarii Gabi Marinescu și Papadopol Anton.

Prin acest demers, instituția noastră își propune să favorizeze accesul la informare și educație non-formală pentru persoanele dezavantajate (inclusiv adulți cu probleme neuro-motorii și cu afecțiuni psihice) din orașul și județul Brăila – prin activități culturale, ateliere de lucru, dezbateri, sesiuni de informare, metode non-formale de învățare etc.

Foto cu acordul participanților.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply