RSS
 

Vârstele Bibliotecii

24 Aug

Ce prilej mai bun decât aniversarea a 140 de ani de la înființare puteam găsi pentru a vă prezenta expoziția foto-documentară „Vârstele Bibliotecii”?

Expoziţia îşi propune să refacă prin imagini evoluția și activitatea instituției, prezentând o colecție inedită de fotografii care cuprinde: Decretul Regal și Regulamentul de constituire din 1881, secvențe și afișe din perioada comunistă, din Casa Tineretului unde biblioteca a funcționat în perioada 1994 – 2013 și din noul sediu, care reunește toate secțiile. Pe lângă imaginile cu cele trei clădiri ale instituției, brăilenii pot vedea noile spații de evenimente construite cu fonduri europene, noile echipamente care deservesc utilizatorii, precum și o serie de fotografii artistice realizate de Radu Aramă.

Expoziția se înscrie în cadrul manifestărilor organizate de Biblioteca Județeană “Panait Istrati” și Muzeul „Carol I”, ambele instituții omagiind 140 ani de la deschidere.

Expoziția este realizată de bibliotecar Laura Caplea și poate fi vizionată până la sfârșitul lunii septembrie în spațiul expozițional din Parcul Bibliotecii.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply