RSS
 

Zilele Europene ale Patrimoniului – expoziție de carte veche

19 Sep

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Brăila și Serviciul Județean al Arhivelor Naționale Brăila vă invită miercuri, 21 septembrie 2016, ora 14.00, la vernisajul expoziției de carte veche numită „Rolul comunităților locale în activitatea de definire și protejare a patrimoniului cultural”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului la inițiativa comună a Consiliului Europei și a Uniunii Europene. Tema generală europeană sub care se desfășoară manifestările anului  2016 este ,,Patrimoniul și comunitățile”, prilej cu care sunt abordate discuții variate și de actualitate cu privire la cunoașterea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural.

Vernisajul expoziției are loc în holul de intrare al Bibliotecii, evenimentul fiind prezentat de: Ana Hărăpescu – director Direcția Județeană pentru Cultură Brăila, Ion Volcu- șef birou Colecții Speciale în cadrul Bibliotecii și Giani Oltianu- șef serviciu Arhivele Statului Brăila.

1

Laura Caplea,

bibliotecar

 
 

Leave a Reply