RSS
 

Citim împreună! Schimbăm lumea!

02 Feb

Joi, 1 februarie 2018, de Ziua Internațională a Cititului Împreună, la Secția pentru Copii.Ludoteca s-a citit cu voce tare! Magia lecturii ne-a cuprins pe toți, de la mic la mare. Aroma poveștilor ne-a purtat în lumea copilăriei.

O zi de poveste în care alături de 150 de copii, părinți și cadre didactice am descoperit lumea magică a cărților. Animăluțele au fost alături de noi întreaga zi. Dacă elefănțelul Elmer ne-a încântat prin poznele și peripețiile sale și am reținut că e bine să te bucuri că ești diferit și că poţi să-i faci să se amuze pe cei din jurul tău, de la veverița Vivi am învățat despre dărnicie și plăcerea de a dărui, o virtute care aduce multă bucurie. Am făcut apoi o plimbare la Polul Nord, unde , împreună cu ursul cafeniu am concluzionat că niciodată să nu avem teamă de părerea celor din jur. Trebuie întotdeauna să fim buni și să nu ne fie frică de reacția celor din jur, atâta timp cât știm că tot ceea ce facem este bine.

Mulțumim LifWorld.org, coordonată de către Citim Împreună România, pentru oportunitatea oferită de a ne alătura miilor de copiii care au citit împreună cu acest prilej. Mulțumiri doamnelor profesor Camelia Pantazi (Liceul Teoretic Anghel Saligny), Giorgiana Meiroșu (Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir), Rodica Bianu, Adriana Tudor( Liceul Pedagogic D. P. Perpessius), Aliana Ionescu, Daniela Bobocea( Școala Gimnazială Mihai Viteazul).

Coordonatori: Doinița Mihaela Stanciu și Jeni Petrof, bibliotecari.

Laura Caplea

 

 

 
 

Leave a Reply